В одному інтерв’ю, Ренд Фишкин (засновник MOZ) і на думку багатьох SEO-фахівець №1 на заході, розповів, що він працює стоячи. Причиною стали проблеми зі здоров’ям – гостре запалення сідничного нерва.

Сьогодні роботу стоячи практикують багато працівників Facebook, Google і навіть службовці адміністрації президента США. Вони не чекають серйозних проблем, щоб змінити почати працювати стоячи, а діють на випередження.

Примітка: працювати виключно стоячи теж шкідливо – це підвищує навантаження на ноги, краще чергувати положення сидячи / стоячи, наприклад, кожні 1-2 години.

Підхід доктора Левіна

У США цей напрямок розвивав доктор Джеймс Левін. Джеймс Левін (James A. Levine) – доктор медичних і філософських наук. Працює в клініці Мейо і в університеті Арізони. Є відомим фахівцем по сидінню і проблем зайвої ваги.

Доктор Левін сам з дитинства страждав від надмірної ваги і саме через цю особисту проблему розкрив причину масового ожиріння сучасного людства. Чесний підхід, обумовлений перенесеним особистим стражданням і відкритий розум дозволили йому дійти до суті проблеми і першого на Заході підняти прапор боротьби з обездвиженностью «цивілізованого» світу, тим самим викликавши шквал невдоволення і звинувачень від так званого наукового співтовариства.

Але роки наполегливої ​​праці дали свої плоди: сьогодні шкоду від сидіння офіційно визнаний як в США, так і в Канаді, Австралії та ЄС; доктор Левін співпрацює з урядом США, консультує багато десятків компаній і навчальних закладів, які починають вставати зі своїх зручних стільців і крісел.

За останнє десятиліття в світі опубліковано понад 10000 наукових робіт про шкоду сидіння і знерухомлення. Своєю книгою доктор Левін підводить підсумок 40-річних міжнародних досліджень. Робота доктора Левіна внесла вклад першорядного значення в створення і розвиток даного напряму в Західному світі. Мужність і терпіння цієї особистості зробили неймовірний прорив в закупореній суспільній свідомості.

Корисна література про вплив сидіння

Як вже говорилося вище в світі опубліковано понад 10000 наукових робіт про шкоду сидіння і знерухомлення і якщо ви ще думаєте працювати стоячи чи ні рекомендуємо до прочитання наступні книги:

  • Книга Джеймса Левіна «Вставай! Чому стілець вбиває вас, і що ви можете з цим вдіяти» США. Люди сидять всього близько 200 років. Це пов’язано перш за все з явищем урбанізації та індустріалізації. Очевидно, що як вид ми не створені для сидіння. Таким чином сучасна знерухомлена людина ледача, зашлакована і хвора.
  • Р. Коллінз «Сидіння приводить До ПЕРЕДЧАСНОЇ СМЕРТІ» Великобританія.

Latest Stories

Цей розділ наразі не містить жодного вмісту. Додайте вміст до цього розділу за допомогою бічної панелі.