НАША КОМПАНІЯ TEHNOTABLE ОТРИМАЛА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СЕРТИФІКАТ ЯКОСТІ.

Ми зробили наступний і дуже важливий для нашої компанії крок для просування на європейському ринку — успішно пройшли випробування та отримали сертифікат СЄ (Conformité Européenne, «європейська відповідність»), який надає право розповсюджувати наші товари на території ЄС. Тепер багатофункціональні, ергономічні та безпечні підйомні столи будуть доступні покупцям майже в трьох десятках країн. Якщо бути більш точними, ми зможемо вільно реалізовувати наші унікальні й ергономічні товари на ринку Європейської асоціації вільної торгівлі та Європейського Союзу.

ЩО ОЗНАЧАЄ СЕРТИФІКАЦІЯ У ЄС?

Компанії, що мають намір продавати в Європі певні категорії товарів, повинні пройти перевірку та підтвердити свою спроможність виробляти безпечну, відповідну до вимог місцевого законодавства продукцію. Вона має відповідати нормам директив та гармонізованим стандартам ЄС. Саме маркування у вигляді літер CE вказує на те, що продукція не є шкідливою ані для споживачів, ані для навколишнього середовища.

Отримання сертифіката СЄ є складним та тривалим процесом, якому передує велика робота всього підприємства та його керівників.

Як виглядає цей процес зсередини:

  • Визначаються норми оцінювання для певної категорії продукції;
  • Відбувається перевірка продукції на відповідність цим нормам;
  • Проводяться технологічні випробування та готуються протоколи за їхніми підсумками;
  • Складається технічна документація;
  • Подається декларація відповідності;
  • Продукція отримує право використовувати маркування у вигляді знаку СЄ.

Достатньо отримати сертифікат в одній із країн ЄС, і він діятиме на території всього Євросоюзу.

ЩО ОЗНАЧАЄ ДЛЯ СЕРТИФІКАТ СЄ ДЛЯ TEHNOTABLE?

Отримання сертифіката СЄ стало для нас черговим викликом після реєстрації у Європі власної торговельної марки та участі у престижній німецькій виставці ORGATEC 2022, де ми були єдиними представниками від України. Цей крок ми сприймаємо як визнання наших компетенцій та потужний поштовх до того, щоб безперервно поліпшувати продукцію, створюючи нові меблі для безпечної та комфортної роботи, особливо людей малорухливого способу життя. Регулярні доопрацювання наявних моделей роблять їх більш досконалими та дають змогу успішно конкурувати на міжнародному ринку. На сьогодні деякі наші товари не мають аналогів, а деякі за своїми характеристиками випереджають подібні вироби конкурентів.

До речі, маємо амбітні плани — повноцінний вихід компанії TEHNOTABLE на ринок США, де ми попередньо також зареєстрували торговельну марку.

ЩО ДАЄ НАЯВНІСТЬ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СЕРТИФІКАТА НАШИМ КЛІЄНТАМ?

Наявність сертифіката СЄ підтверджує, що продукція під брендом TEHNOTABLE відповідає доволі суворим європейським уявленням про безпеку. Але це не єдина перевага, яку отримають наші клієнти. Крім того, ми:

  • Підтвердили свій статус надійного виробника якісної продукції;
  • Стрімко зростаємо і маємо стимул надалі розвиватися та вдосконалюватися;
  • Відкриваємо нові ринки збуту, що зробить бренд більш відомим;
  • Маємо натхнення створювати для вас інші безпечні та корисні меблі.

Сподіваємося, найближчим часом не тільки українські, а й європейські покупці зможуть оцінити якість та інноваційність наших виробів. Насамперед це стосується функціональних девайсів TEHNOTABLE — підйомних столів з регулюванням висоти, ергономічних крісел та додаткових опцій у вигляді дошки для активного стояння, зручної підтримки рук та передпліччя, підставки для ніг тощо. Стежте за новинами, щоб не пропустити анонс нових цікавих ергономічних меблів.

Latest Stories

Цей розділ наразі не містить жодного вмісту. Додайте вміст до цього розділу за допомогою бічної панелі.