Друзі, ми неодноразово говорили про те, що головна нагорода за нашу роботу та розвиток – це Ваші відгуки та визнання!

Роблячи якісний кастомний стіл з регулюванням висоти, який повинен стати не просто Вашим другом, а й мотиватором, – ми завжди цікавимося Вашим спільним зі столом життям))

Це важливо, погодьтеся, адже стіл купується  не на один сезон, а на тривалий термін . З великим трепетом та любов’ю ставимося до наших найкращих та мега креативних клієнтів, які дають нам багато хороших ідей. Ми раді, що можемо допомагати Вам ставати кращими та полегшувати Ваше життя.

Сьогодні хочемо поділитися історією одного клієнта – можливо дехто впізнає в ній себе і почерпне щось нове і корисне в цей непростий час.

НАПИСАВ НАМ ВОЛОДИМИР, ЯКИЙ ПРИДБАВ НАШ СТІЛ У ДАЛЕКОМУ 2020 РОЦІ:

          «Хочу поділитися своїм карантинним (а тепер і військово-тривожним) досвідом роботи. Коли весь час перебуваєш вдома, то й межі робочого дня розмиваються. Можна спокійно просидіти 12 годин за комп’ютером і спочатку навіть не помітити. Але потім починає барахлити здоров’я: болить спина, слабкість. Причому можна досидіти до такого стану, що просто фізично погано. Перша причина цього – стандартна висота столу (зазвичай 75см). Середньостатистичній людині це має бути нормально, але всі люди різні. Через свій зріст (190см) я сидів у позі знаку питання. Пробував підкладати під ніжки стола підставки (книги, цеглини) і це допомагало. Ще потрібен зручний стілець. Для мене у стільці важливою виявилася можливість легко регулювати нахил спинки. Але навіть зручно сидіти довго все одно тяжко. Хочеться встати, походити, пострибати, рухатися в ритм музики, що ненадовго допомагає. Але після розминки сидіти ще нестерпніше і втома приходить швидше.

           І рішення тут, мабуть, лише одне – стіл, який не тільки дозволяє один раз виставити висоту для комфортного сидіння за ним (за допомогою гайкового ключа та допомоги друга), а… Натиснув кнопочку, і стіл піднявся так, що ти за ним уже стоїш ! Натиснув другу кнопку і стіл повернувся у стан комфортний для сидіння! У мене стіл TEHNOTABLE і я забив у нього 4 робочі положення:

  1. для напівлежачи у кріслі;
  2. сидячи в кріслі рівно;
  3. стоячи;
  4. стоячи на баланс борді.

Баланс борд – це окрема тема! З ним набагато простіше працювати стоячи. Можна просто перевалюватися з ноги на ногу або похитуватися назад. Від цього навантаження плавно перерозподіляється з однієї ноги на іншу та між різними групами м’язів.

          Ну і насамкінець ще трохи про столи TEHNOTABLE. У мене одна з ранніх моделей (зараз вони вже взагалі космольоти роблять). Потужний підйомний механізм може підняти людину, а вже кілька моніторів зі стійками і поготів (колись у мене навіть стояв на столі великий горщик з квіткою). Сама стільниця велика, простора – без проблем вміщається все, що треба для роботи і не тільки. Вона може бути з ергономічним вирізом, може бути без нього. Але виріз, це зручно – лікті ніколи не звисають зі столу. Матеріал стільниці так само будь-який, хоч із цільного дерева. Всі дроти, подовжувачі, usb-хаби ховаються під столом. Також під стіл можна розмістити підвіс для системника, ящики для дріб’язку та багато інших додаткових опцій.

          І ось так, налаштувавши все під себе, можна працювати стільки, скільки треба і не відволікатися на дискомфорт. Максимально відчути це зміг, коли довелося з початком війни переїхати в інше місто на орендовану квартиру. Як же було приємно повернутися за кілька місяців за свій рідний робочий стіл, додому.»

Щиро раді, що наш стіл TEHNOTABLE приносить користь та комфорт, змінює Ваше життя та підвищує продуктивність. Справді, є проблеми, що довго-довго мучать і заважають, але їх можна легко вирішити, як, наприклад, дискомфорт від сидячої роботи. Турбота про своє фізичне та ментальне здоров’я сьогодні як ніколи важлива!

Бережіть себе та будьте здорові!

Latest Stories

Цей розділ наразі не містить жодного вмісту. Додайте вміст до цього розділу за допомогою бічної панелі.