ПРО НАС - TEHNOTABLE

ПРО НАС

Друзі, Ви вже знаєте, що TEHNOTABLE – це більше ніж просто компанія-виробник підйомних столів. Ми намагаємось бути з Вами сім’єю: давати поради, полегшувати життя в тих аспектах, яких можемо, дарувати турботу та любов до вас та вашого здоров’я.  Можливо, причина такого шаленого прагнення є те, що TEHNOTABLE – це наш сімейний бізнес, який ми створили майже паралельно з народженням дитини. Ми навіть сміємось періодично, що в нас двоє дітей: наш первісток та TEHNOTABLE.

З ЧОГО МИ ПОЧАЛИ?

З самого початку ми не хотіли бути «виробництвом» в звичному розумінні цього слова. Ми хотіли бути спеціалістами в цілій галузі, оскільки в той момент в Україні їх не було: проконсультувати та пояснити яким має бути робочий стіл ніхто не міг. Нас це дивувало, оскільки компанії з продажу імпортних столів вже були.
Тому протягом перших двох років роботи ми постійно вивчали основи ергономіки та біохімії, міжнародні стандарти та літературу, результати різних досліджень, співпрацювали з провідними лікарями України в найрізноманітніших напрямах (вертибролог, кардіолог, окуліст, остеопат, травматолог та ін.). Завдяки отриманим знанням та дослідженням ми сконструювали таку робочу станцію, яка відповідає міжнародним нормам, зробили та запатентували ергономічний виріз в стільниці, що дозволяє зменшити навантаження на плечовий пояс та маємо спеціалістів, які можуть надати професійну консультацію з питань ергономіки робочого місця.

ЧИМ МИ УНІКАЛЬНІ?

Ідея столів з регулюванням висоти не нова –  це сталий тренд в західних країнах, оскільки в них постійно розвивається та збільшується спрямованість на турботу про здоров’я людей. У країнах Скандинавії суворо контролюють умови праці, роботодавці на законодавчому рівні повинні забезпечити свій персонал столами, що мають можливість змінювати висоту.
В Україні ж дана тенденція лиш починає розвиватись, і ми намагаємось докладати максимум зусиль, щоб створювати не просто столи, а максимально ергономічні меблі, завдяки яким ви зможете мінімізувати негативний вплив сидячої роботи на ваш організм.  Ми єдиний виробник в Україні, і наш цикл виробництва починається від креслення проекту за вашими параметрами до випуску та збірки готового продукту. Завдяки штату проектувальників та власному виробництву ми можемо повністю кастомізувати стіл під ваші потреби, побажання чи інтер’єр, а також укомплектувати кріслом, кронштейнами чи підставками, балансирами та навіть корпусними меблями. Ми прагнемо довести, що український виробник може конкурувати та бути кращим за імпортні аналоги, і в даний час обирати українського виробника важливо!

ЯК З’ЯВИЛАСЬ ІДЕЯ ВИРОБНИЦТВА?

Це дуже цікава життєва історія, але про неї ми розповімо трохи згодом.

А поки, давайте знайомитись ближче!)

ПОДИВИТИСЬ.