TEHNOTABLE НА ВИСТАВЦІ ORGATEC 2022, НІМЕЧЧИНА. РЕЗУЛЬТАТИ

TEHNOTABLE продемонструвала на ORGATEC-2022 свої рішення для організації комфортної та продуктивної роботи

З 25 до 29 жовтня 2022 року в німецькому місті Кельн відбулася чергова виставка ORGATEC — одна з найпомітніших світових подій, присвячених сучасним підходам до організації робочого простору. Компанія TEHNOTABLE стала єдиним представником з України у масштабному заході, що об’єднав рекордну кількість компаній-експонентів. Цього року у виставці, що відбувається кожні два роки, взяли участь 686 компаній із 43 країн світу. Вражаючі цифри зумовлені не тільки глобальною зацікавленістю та потребою у нових ергономічних рішеннях для облаштування комфортного середовища для праці — вперше з початку пандемії ORGATEC-2022 відбувалась в офлайн-форматі. Можемо констатувати, що «перезавантаження» заходу відбулося успішно і за нашою безпосередньою участю!

Виставка має всі шанси дати потужний поштовх до подальшого розвитку галузі, і команда компанії  TEHNOTABLE пишається тим, що теж дотична до цього процесу. На ORGATEC-2022 ми продемонстрували два своїх нових рішення, що мають найбільший потенціал для виходу на міжнародний ринок.

ПЛАТФОРМА АХІЛЛА ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ НАВАНТАЖЕННЯ НА СПИНУ В ОФІСНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Наша AR-платформа знімає дискомфорт у спині та запобігає появі офісного синдрому, створюючи сприятливі умови для відновлення ахіллового сухожилка — одного з найбільших і найміцніших, але водночас одного з найчастіше ушкоджуваних в тілі людини. Доведено, що лікувальна фізкультура здатна зміцнити м’язи та запобігти розтягненню сухожилка, тож у своїй розробці ми поєднали відразу три доказових неінвазивних методи його відновлення.

Платформа Ахілла відмінно зарекомендувала себе у профілактиці травм, а також як дієвий спосіб підтримки еластичності м’язів і сухожилків. Вона стане надійним помічником для всіх, хто з огляду на умови праці більшу частину робочого дня проводить сидячи та взагалі мало рухається. Користуватися AR-платформою від TEHNOTABLE надзвичайно просто: вона займає мінімум місця, легко транспортується, ергономічна й надійна завдяки міцній конструкції та ретельно підібраним матеріалам (дерево та пофарбований порошковою фарбою метал).

Згідно з дослідженнями The Efficacy of Healthy Stand on Back Pain in Office Syndrome, Pongsak Jaroenngarmsamer, Boonsiri Keawtongpan, Phannee Rojanabenjakun, Jatuporn Ounprasertsuk, Tipvarin Benjanirat, Sapipen Krutchangthong, Sunatcha, щоденні двохвилинні вправи, для виконання яких призначена платформа Ахілла, вже за місяць здатні суттєво зменшити біль у спині.

4-ОПОРНИЙ СТІЛ ENGY ДЛЯ КОМФОРТНОЇ ТА ПРОДУКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Другий продукт, який ми анонсували на ORGATEC-2022, — інноваційна робоча станція ENGY, що повністю перевертає уявлення про організацію робочого місця в офісі або вдома. В ній ретельно пророблено кожен елемент, щоб користувач отримував задоволення від робочого процесу:

  • стільниця з ергономічним вирізом дає можливість зручно розташуватися за робочим столом з регулюванням висоти.  
  • вантажопідйомність до 360 кг дає змогу розміщувати на робочій поверхні будь-яке додаткове обладнання;
  • з трьома доступними варіантами каркасів легко вибрати найкомфортніший варіант відповідно до зросту користувача — від 160 до 190 см;
  • безпечно зберігати важливі документи та цінні речі можна у зручній шухлядці, яку додатково можна обладнати біометричним замком для відкривання відбитком пальця.

Неабияку цікавість відвідувачі виставки виявили до неординарних опцій стола ENGY, які «турбуються» про фізичний те емоційний комфорт користувача. Вбудований магнітний горщик з улюбленими рослинами допоможе розслабитися та заспокоїтися під час насиченого робочого дня. Зволожувач та очищувач повітря з функцією іонізації подбають про створення оптимальних кліматичних умов, що надважливі під час тривалого перебування у приміщенні, а функція подачі води допоможе щодня споживати достатню кількість рідини. Крім того, ми подбали про якісне освітлення природного спектру, передбачили бездротовий зарядний пристрій для смартфона, електропідйомник для монітора, виходи під USB-порти та розетковий блок у стільниці. Все для того, щоб не відволікатися від важливих справ, зберігати високий рівень продуктивності та водночас дбати про емоційний та фізичний стан користувача.

ЩО НАМ ПРИНЕСЛА ВИСТАВКА?

Участь у ORGATEC-2022 допомогла нам яскраво заявити про бренд TEHNOTABLE та наші провідні розробки, зацікавити учасників та відвідувачів. Ми налагодили зв’язки з новими ринками і дуже скоро наша продукція буде доступна і за межами України. Впевнені, запит на якісні елементи для створення комфортного робочого простору тільки збільшуватиметься, тож попереду на вас чекатимуть інноваційні ергономічні рішення для організації робочого простору, а нас — нові досягнення та участь в інших цікавих заходах світового рівня.